FAQ.

Moet ik meespelen tijdens het moorddiner?

Bij Moordkasteel.eu verzorgen professionele acteurs voor de juiste vertolking van het verhaal. Wel is het moorddiner interactief, wat betekend dat de acteurs de gasten betrekken in het verhaal door vragen te stellen of kleine opdrachten te geven. De inspanning voor de gasten is minimaal, het genieten des te meer.

Wat krijgen we te eten?

Het menu is een verrassing. Wel bestaat er de mogelijkheid om voorkeuren en allergieën aan te geven. Zie hiervoor ‘Hoe verloopt het bestelproces?’

Wat kunnen we drinken?

Tijdens het diner worden (bron)water, frisdranken, bier en wijn geschonken.

Wat betekent all-inclusive?

De beurs mag thuisblijven bij het bezoeken van een moorddiner van Moordkasteel.eu. Het moorddiner is inclusief een 3- of 4-gangen menu, onbeperkt drinken en spetterend entertainment.

Is een moorddiner geschikt voor kinderen?

Een moorddiner kent een bepaalde mate van spanning. Sommige kinderen kunnen hier goed mee overweg, anderen weer niet. Wij hanteren de advies leeftijd van 14 jaar.

Zitten we met ons gezelschap aan dezelfde tafel?

Moordkasteel.eu rekent iedere bestelling als één groep. Bij de tafelindeling worden groepen in de regel nooit gescheiden, wel kan het zijn dat meerdere groepen gezamenlijk aan één tafel worden geplaatst. Bij groepen groter dan 10 personen bestaat de kans dat deze groepen verdeeld worden over twee tafels.

Hoe verloopt het bestelproces?

Op www.moordkasteel.eu kun je via de bestelmodule tickets kopen voor reeds geplande moorddiners. De bestelling is pas definitief als de betaling is geslaagd. Je ontvangt na een succesvolle bestelling een bevestiging op het opgegeven emailadres.

Binnen enkele dagen na de bestelling ontvang je een email met het verzoek tot aanleveren van aanvullende gegevens zoals namen van de andere gasten, voorkeuren voor vlees/vis/vegetarisch en voedselallergieën.  In het geval dat de tijd tussen de bestelling en het moorddiner minder is dan 14 dagen, bestaat de kans dat de aanvullende informatie telefonisch wordt opgevraagd.

Waarom is de betaling gericht aan In the Middle Events?

Moordkasteel.eu is een product van In the Middle Events. In the Middle Events is de handelsnaam, waardoor de betaling ook gericht is aan deze onderneming.

Wat als ik geen bevestiging van mijn bestelling heb ontvangen?

Wanneer je binnen 24 uur geen bevestiging hebt ontvangen van je bestelling, controleer dan of er een afschrijving heeft plaatsgevonden. Indien er geen afschrijving heeft plaatsgevonden, is de bestelling ook niet geplaatst. Probeer de tickets opnieuw te bestellen.

Indien er wel een afschrijving heeft plaatsgevonden, maar de bevestiging niet is ontvangen, controleer dan de spam box. Indien ook hier de bevestiging niet in gevonden kan worden, stuur dan via een email de details van de afschrijving naar info@moordkasteel.eu met het verzoek tot bevestiging van de bestelling.

Wat als ik mijn bestelling wil aanpassen?

Het wijzigen van de bestelling kan door het verhogen(1) of verlagen(2) van het aantal bestelde tickets voor hetzelfde evenement of het aanpassen van de datum(3) van het gekozen evenement

  1. Het verhogen van het aantal tickets kan door het plaatsen van een extra bestelling via de bestelmodule op www.moordkasteel.eu met de opmerking dat deze samengevoegd moet worden met de eerdere bestelling onder vermelding van het bestelnummer.
  2. Het verlagen van het aantal tickets kan alleen in het geval van een uitzonderlijke situatie en in overleg met Moordkasteel.eu. Stuur hiervoor een email naar info@moordkasteel.eu.
  3. Het veranderen van de datum van het gekozen evenement kan eenmaal en alleen in het geval dat op de gewenste datum reeds een evenement gepland staat. Indien de kosten van het evenement op de nieuwe datum een anders zijn, zal het verschil verrekend worden. Het wijzigen van de datum kan door het sturen van een e-mail naar info@moordkasteel.eu met daarin de gewenste nieuwe datum. De wijziging dient minimaal 14 dagen voor het initieel gekozen event aangevraagd te zijn.

Wat als ik twee weken voor het event nog geen kaartjes binnen heb?

Wanneer je 14 dagen voor het moorddiner nog geen kaarten hebt ontvangen, meld dit dan via een email aan info@moordkasteel.eu met daarin het bestelnummer.